Grillbord.dk » Alle guides » Træpillegrill » Weber Træpillegrill

Bedste Weber Træpillegrill: Se top 11

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Grillbord.dk, det helt rigtige sted at finde Weber træpillegrill. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Weber træpillegrill | ✅ Træpillegrill-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Weber træpillegrill

Her kan du se de 3 bedste Weber træpillegrill ud af de 11 træpillegrill fra Weber vi har på vores liste her på Grillbord.dk
De 3 træpillegrill er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Weber træpillegrill | ✅ Træpillegrill-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill” fås til 14506,- kr.

 • Grillareal på 6370 cm²
 • Unik rygearoma med træpiller
 • Temperatur indstilles mellem 95-315° C
 • Udendørs madlavningssystem med SmokeBoost-funktion
 • Låg med belysning og Weber Connect-teknologi

Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill er en sand drøm for enhver, der elsker autentisk grillsmag og ønsker at tage deres gastronomiske færdigheder til det næste niveau. Med et imponerende grillareal på 6370 cm² kan du nemt tilberede store mængder mad på én gang, så den er perfekt til store familiesammenkomster og grillfester.

Ved hjælp af træpiller kan du opnå en unik rygearoma, som ingen krydderi kan tilføre. Det betyder, at du kan nyde den ægte grillsmag uden at skulle tænke på kul eller bekymre dig for, om gassen løber tør. Temperaturen kan indstilles mellem 95-315° C, hvilket giver dig mulighed for at stege, ryge, bage og bruge andre tilberedningsmetoder.

Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill er udstyret med et udendørs madlavningssystem, der åbner op for en verden af ​​muligheder. Med dette system kan du nemt grille sarte råvarer, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Grillen har også en SmokeBoost-funktion, der giver dig endnu mere smag og aroma.

Låget på grillen er udstyret med belysning, så du kan fortsætte med at grille, selv når mørket falder på. Grillen har også Weber Connect, en teknologi, der giver dig mulighed for at overvåge og justere temperaturen på din grill via en app på din smartphone. Som en ekstra bonus medfølger også en pizzastein, så du kan lave lækker, hjemmelavet pizza uden ekstra omkostninger.

Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill er den perfekte grill til enhver, der ønsker autentisk grillsmag, nem betjening og ubegrænsede muligheder for at eksperimentere med forskellige tilberedningsmetoder og opskrifter.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Weber Sidebord til SmokeFire Sølv

 • Dagens pris: 699,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Weber
 • Farve: Sølv

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Weber Sidebord til SmokeFire Sølv til kun 699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Weber sammenklappelig sidebord rustfrit stål til Smokefire træpillegrillSmart ekstra sidebord til venstre side på din Weber SmokeFire EX4 og Weber SmokeFire EX6 træpillegrill.Weber sammenklappelig sidebord i rustfrit stål til Smokefire træpillegrill når d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill

Næste anbefaling er “Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill”.

Dagens bedste tilbud på “Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 10990,- kr.

 • Autentisk træpillegrill
 • Bred vifte af tilberedningsmuligheder
 • Porcelænsemaljeret overflade for jævn varmefordeling
 • Inkluderer en Pizzastein
 • Weber Connect grillassistent til rådighed

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en autentisk træpillegrill, der giver en fantastisk grillsmag uanset, hvad du ønsker at grille eller ryge. Grillen kan indstilles til at grille og ryge ved temperaturer mellem 95-315 grader, hvilket giver dig en bred vifte af tilberedningsmuligheder. Den er også udstyret med Weber Connect, som giver dig mulighed for at forbinde med grillen og modtage notifikationer, når det er tid til at vende bøffen eller når maden er færdig.

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en alsidig alt-i-en grill, der gør madlavningen både nemmere og sjovere. Den har en porcelænsemaljeret overflade, der beskytter mod rust og krakelering, og som sikrer en jævn varmefordeling i grillområdet.

Grillen er også designet med en Pizzastein, som følger med uden ekstra omkostninger. Pizzasteinen giver dig mulighed for at bage lækre pizzaer og andre retter, der kræver en stenovn.

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en fantastisk grill til både amatører og professionelle kokke, der ønsker at lave lækker mad med autentisk grillsmag. Med Weber Connect som grillassistent er det aldrig nemmere at perfektionere ethvert måltid.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Weber SmokeFire Holder til aluminiumsform stor

Produkt nummer 4 på vores “Weber træpillegrill-liste” er Weber SmokeFire Holder til aluminiumsform stor som du lige nu kan købe for 267,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Weber Smoke vandindsats til Smokefire træpillegrillFå dampeffekt i din Weber SmokeFire træpillegrill med Weber Smoke vandindsats.Weber Wet Smoke-sæt fremhæver den røgede, træfyrede smag i maden ved at gøre varmen mere fugtig.
Sættet med en holder og folie…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill

 • Autentisk røgaroma til din mad
 • Total kontrol over temperaturen
 • Smart belysning i låget
 • Stor grillareal på 4270 cm²
 • Mulighed for at forstærke røgaromaen

Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill er en højkvalitets grill, der leverer en autentisk og unik røgaroma til din mad. Med denne pillegrill kan du nemt opnå den autentiske smag uden at skulle bekymre dig om kul eller gas. Grillen er designet til at give dig samme enkelthed som med en gasgrill, men med den fordel, at du har total kontrol over temperaturen, og at den bruger træpiller som brændstof.

Grillen har en flot sort finish og et temperaturområde på 95-315° C, hvilket giver dig mulighed for at stege, ryge, bage og bruge forskellige tilberedningsmetoder. Den er udstyret med Outdoor Cooking System, der giver dig ubegrænsede muligheder, og to grillriste, der giver dig frihed til at bruge både direkte og indirekte varme. Derudover har grillen et sidebord i rustfrit stål, som giver dig ekstra plads til tilberedning.

Grillen er også udstyret med smart belysning i låget, som gør det nemt at lave mad, når det er mørkt udenfor. De opdaterede hjul gør det nemt at flytte på grillen, og den står stabilt på jorden.

Med Weber Connect kan du nemt overvåge temperaturen og følge anvisninger til tilberedning af din mad via en app på din telefon. Grillen har også en SmokeBoost-funktion, som giver dig mulighed for at forstærke røgaromaen i din mad.

Grillen har en stor grillareal på 4270 cm², så du kan lave mad til mange mennesker ad gangen. Der medfølger også en pizzasten uden ekstra omkostninger, så du kan tilberede lækre pizzaer på grillen.

Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill er en fantastisk grill til dig, der ønsker en autentisk smag uden besværet med kul eller gas. Den er nem at bruge og giver dig mange muligheder for tilberedning af din mad.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill

 • Alt-i-en-grill til grilling, røgning og bagning
 • Stort temperaturområde fra 95-315°C
 • Tilslut til smartphone med Weber Connect
 • Jævn varmefordeling for perfekt tilberedning
 • Inkluderer pizzasten uden ekstra omkostninger

Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill er en ægte alt-i-en-grill, der giver dig mulighed for at grille, røge og bage perfekte retter. Grillen har et stort temperaturområde på 95-315°C, hvilket betyder, at du kan stege bøffer, ryge laks, bage tærter og meget mere. Med denne grill kan du tilberede alle dine livretter på én enkelt enhed.

Weber Connect funktionen giver dig mulighed for at tilslutte grillen til din smartphone, så du kan følge med i madlavningen og justere temperaturen efter behov. Den digitale LCD-skærm gør grillen nem at betjene, og de praktiske sideborde giver dig mulighed for at klargøre grøntsager, bøffer og grillpølser eller opbevare drikkevarer.

Grillen har en jævn varmefordeling, så du kan være sikker på, at dine retter bliver tilberedt perfekt. Der medfølger en pizzasten uden ekstra omkostninger, så du kan tilberede lækre pizzaer på grillen. Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill er et fantastisk produkt til enhver, der elsker at grille og ønsker en kvalitetsgrill med masser af funktioner.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Weber Smokefire EPX4 GBS træpillegrill

 • Dagens pris: 11700,- kr.
 • Fundet hos Frishop
 • Mærke: Weber

Forhandlerens beskrivelse:
Weber Smokefire EPX4 GBS træpillegrillMed den nye, mørktonede SmokeFire-træpillegrill kan du tilberede mad, du ikke troede, var mulig på grillen.
Svits ved 315 grader, steg, damp og lynsteg ved at udskifte grillristen med det specialfremstillede Weber Cra…

Se hos Frishop ❯❯

8: Weber SmokeFire EX6 GBS træpillegrill

 • Alt-i-en-grill til grilling, røgning og bagning
 • Stort temperaturområde fra 95-315°C
 • Tilslut til smartphone med Weber Connect
 • Jævn varmefordeling for perfekt tilberedning
 • Inkluderer pizzasten uden ekstra omkostninger

Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill er en ægte alt-i-en-grill, der giver dig mulighed for at grille, røge og bage perfekte retter. Grillen har et stort temperaturområde på 95-315°C, hvilket betyder, at du kan stege bøffer, ryge laks, bage tærter og meget mere. Med denne grill kan du tilberede alle dine livretter på én enkelt enhed.

Weber Connect funktionen giver dig mulighed for at tilslutte grillen til din smartphone, så du kan følge med i madlavningen og justere temperaturen efter behov. Den digitale LCD-skærm gør grillen nem at betjene, og de praktiske sideborde giver dig mulighed for at klargøre grøntsager, bøffer og grillpølser eller opbevare drikkevarer.

Grillen har en jævn varmefordeling, så du kan være sikker på, at dine retter bliver tilberedt perfekt. Der medfølger en pizzasten uden ekstra omkostninger, så du kan tilberede lækre pizzaer på grillen. Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill er et fantastisk produkt til enhver, der elsker at grille og ønsker en kvalitetsgrill med masser af funktioner.

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

9: Weber SmokeFire EX4 GBS træpillegrill

 • Autentisk træpillegrill
 • Bred vifte af tilberedningsmuligheder
 • Porcelænsemaljeret overflade for jævn varmefordeling
 • Inkluderer en Pizzastein
 • Weber Connect grillassistent til rådighed

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en autentisk træpillegrill, der giver en fantastisk grillsmag uanset, hvad du ønsker at grille eller ryge. Grillen kan indstilles til at grille og ryge ved temperaturer mellem 95-315 grader, hvilket giver dig en bred vifte af tilberedningsmuligheder. Den er også udstyret med Weber Connect, som giver dig mulighed for at forbinde med grillen og modtage notifikationer, når det er tid til at vende bøffen eller når maden er færdig.

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en alsidig alt-i-en grill, der gør madlavningen både nemmere og sjovere. Den har en porcelænsemaljeret overflade, der beskytter mod rust og krakelering, og som sikrer en jævn varmefordeling i grillområdet.

Grillen er også designet med en Pizzastein, som følger med uden ekstra omkostninger. Pizzasteinen giver dig mulighed for at bage lækre pizzaer og andre retter, der kræver en stenovn.

Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill er en fantastisk grill til både amatører og professionelle kokke, der ønsker at lave lækker mad med autentisk grillsmag. Med Weber Connect som grillassistent er det aldrig nemmere at perfektionere ethvert måltid.

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

10: Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill Stealth Edition

Forhandlerens beskrivelse:
Bedre smag end nogensinde før med Weber SmokeFire EPX6-træpillegrill Stealth Edition Weber SmokeFire EPX6-træpillegrill er til dig, der ønsker alt i en grill. Med sit kompakte design og solide kraft er der ingen grillopgave der er for lille eller for stor…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

11: Weber vandindsats til SmokeFire træpillegrill

Sidste produkt på vores liste er Weber vandindsats til SmokeFire træpillegrill som vi har fundet til 229,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fremhæv smagene med Weber Wet Smoke-sæt Weber vandindsats er til dig, der ønsker at fremhæve den røgede smag, som en træpillegrill tilfører maden.
Du kan med fordel anvende dette Wet Smoke-sæt når du vil tilberede dine måltider ved indirekte, lav og langs…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯