Du er landet på Grillbord.dk, det helt rigtige sted at finde Weber træpillegrill. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Weber træpillegrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill” fås til 12876,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SmokeFire-grillen giver din mad en unik røgaroma, som intet krydderi i verden kan tilføje.
Denne pillegrill er fremragende til dig, der leder efter den autentiske smag uden at skulle bruge kul. Du får samme enkelthed som med en gasgrill uden at skulle bek…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill til kun 10990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alt smager bedre når det grilles og med Webers SmokeFire Grill får du en ægte alt-i-en grill med masser af praktiske funktioner.
Grillen har et temperaturområde på 95-315°C og du kan derfor nemt stege perfekte bøffer, ryge lækker laks, bage smagfulde tær…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill

Næste anbefaling er “Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill”.

Dagens bedste tilbud på “Weber SmokeFire EX4 GBS Træpillegrill” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 11484,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
SmokeFire giver den bedste autentiske grillsmag, uanset hvad du higer efter.
Den griller og ryger ved temperaturer mellem 95-315 grader.
Med Weber Connect har det aldrig været nemmere at perfektgøre ethvert måltid.
Weber Connect lader dig nemlig forbinde…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill

Produkt nummer 4 på vores “Weber træpillegrill-liste” er Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill som du lige nu kan købe for 15388,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Seriens største SmokeFire grill er specielt lavet til dig, der ønsker et ekstra stort grillareal og en unik rygearoma, som intet krydderi kan tilføre.
Pillegrillen giver dig en autentisk grillsmag, uden at du skal tænke på kul eller være bekymret for, at…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill Stealth Edition

Sidste produkt på vores liste er Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill Stealth Edition som vi har fundet til 13499,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bedre smag end nogensinde før med Weber SmokeFire EPX6-træpillegrill Stealth Edition Weber SmokeFire EPX6-træpillegrill er til dig, der ønsker alt i en grill. Med sit kompakte design og solide kraft er der ingen grillopgave der er for lille eller for stor…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Weber træpillegrill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Weber træpillegrill:

Dyreste Weber Træpillegrill på listen er Weber SmokeFire EPX6 træpillegrill fra KitchenOne.dk med en pris på 15388.00. Billigste udvalgte Træpillegrill er Weber vandindsats til SmokeFire træpillegrill som du kan købe for 229.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 15158.05 kr.
Ovenstående Weber Træpillegrill data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk). Alle Weber Træpillegrill tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træpillegrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Træpillegrill blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træpillegrill: