Du er landet på Grillbord.dk, det helt rigtige sted at finde træpillegrill. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle træpillegrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber vandindsats til SmokeFire træpillegrill

Første anbefaling på listen er fra mærket Weber.

Det bedste tilbud på “Weber vandindsats til SmokeFire træpillegrill” vi har fundet er hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 229,95

Forhandlerens beskrivelse:
Fremhæv smagene med Weber Wet Smoke-sæt Weber vandindsats er til dig, der ønsker at fremhæve den røgede smag, som en træpillegrill tilfører maden.
Du kan med fordel anvende dette Wet Smoke-sæt når du vil tilberede dine måltider ved indirekte, lav og langs…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Weber SmokeFire EX6 GBS træpillegrill

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Weber SmokeFire EX6 GBS træpillegrill til kun 11299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alt smager bedre når det grilles og med Webers SmokeFire Grill får du en ægte alt-i-en grill med masser af praktiske funktioner.
Grillen har et temperaturområde på 95-315°C og du kan derfor nemt stege perfekte bøffer, ryge lækker laks, bage smagfulde tær…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Broil King Træpillegrill Crown Pellet 500

Næste anbefaling er “Broil King Træpillegrill Crown Pellet 500”.

Dagens bedste tilbud på “Broil King Træpillegrill Crown Pellet 500” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 9349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig Crown Pelle træpillegrill fra Broil King som har et imponerende grillareal på 81×44 cm. Grillen kan både ryge og grille, og desuden er den udstyret med digitalt kontrolpanel med trinløs temperaturindstilling.
Du kan nemt styre grillen med smartpho…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Broil King Regal 500 træpillegrill

Produkt nummer 4 på vores “træpillegrill-liste” er Broil King Regal 500 træpillegrill som du lige nu kan købe for 14999,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Broil King Regal 500 grillen er en større version af 400 grillen fra samme serie.
Det er altså arealet, der adskiller de to grill, og derfor er denne variant perfekt, hvis du er på udkig efter en lidt større træpillegrill.  Grillens tilbyder mange forsk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Broil King Regal 400 træpillegrill

Forhandlerens beskrivelse:
Broil King Regal Pellet 400 Træpillegrill Broil King er tilbage igen med endnu en fantastisk grill. Regal Træpillegrill 400-serien er designet efter traditionelle offsetsmokers og bringer dig alle de ting, du ville forvente af en smoker, med al værdien af…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Weber SmokeFire EX4 GBS træpillegrill

Forhandlerens beskrivelse:
Bedre smag end nogensinde før med Weber SmokeFire EX4 GBS træpillegrill Weber SmokeFire EX4 GBS træpillegrill er til dig, der ønsker alt i en grill. Med sit kompakte design og solide kraft er der ingen grillopgave der er for lille eller for stor.
Grillens…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

7: Louisiana Legacy LG800FL Founders Series – Træpillegrill

  • Dagens pris: 17099,10 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 18999.00, nu kun 17099,10.
    Du sparer 1899 kr. / 10 %
  • Fundet hos Homeshop.dk

Sidste produkt på vores liste er Louisiana Legacy LG800FL Founders Series – Træpillegrill som vi har fundet til 17099,10 hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Louisiana Legacy LG800FL Founders Series – Træpillegrill   Founders Series Legacy-linjen af €‹€‹træpelletsgrill leverer mange års træpille opfindsomhed i en sofistikeret grilloplevelse.
Det er den perfekte grill til udsøgt smag understøttet af avanc…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste træpillegrill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse træpillegrill:

Dyreste Træpillegrill på listen er Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill fra Homeshop.dk med en pris på 52499.00. Billigste udvalgte Træpillegrill er Broil King Alu Drypbakke til Træpillegrill som du kan købe for 69.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 52430 kr. – de 7 Træpillegrill vi har fundet koster i gennemsnit 47014.61 kr.
Ovenstående Træpillegrill data og priser er hentet fra 3 butikker (Davidsenshop.dk, KitchenOne.dk, Homeshop.dk). Alle Træpillegrill tilbud er opdateret i dag 24-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træpillegrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Træpillegrill blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træpillegrill:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Grillbord.dk