Du er landet på Grillbord.dk, det helt rigtige sted at finde træpillegrill. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle træpillegrill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill

Første anbefaling på listen er fra mærket Weber.

Det bedste tilbud på “Weber SmokeFire EPX4 træpillegrill” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 12876,-

Forhandlerens beskrivelse:
SmokeFire-grillen giver din mad en unik røgaroma, som intet krydderi i verden kan tilføje.
Denne pillegrill er fremragende til dig, der leder efter den autentiske smag uden at skulle bruge kul. Du får samme enkelthed som med en gasgrill uden at skulle bek…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Broil King Regal 500 træpillegrill

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Broil King Regal 500 træpillegrill til kun 14999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Broil King Regal 500 grillen er en større version af 400 grillen fra samme serie.
Det er altså arealet, der adskiller de to grill, og derfor er denne variant perfekt, hvis du er på udkig efter en lidt større træpillegrill.  Grillens tilbyder mange forsk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill

Næste anbefaling er “Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill”.

Dagens bedste tilbud på “Weber SmokeFire EX6 GBS Træpillegrill” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 10990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alt smager bedre når det grilles og med Webers SmokeFire Grill får du en ægte alt-i-en grill med masser af praktiske funktioner.
Grillen har et temperaturområde på 95-315°C og du kan derfor nemt stege perfekte bøffer, ryge lækker laks, bage smagfulde tær…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Broil King Træpillegrill Crown Pellet 500

Sidste produkt på vores liste er Broil King Træpillegrill Crown Pellet 500 som vi har fundet til 9349,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftig Crown Pelle træpillegrill fra Broil King som har et imponerende grillareal på 81×44 cm. Grillen kan både ryge og grille, og desuden er den udstyret med digitalt kontrolpanel med trinløs temperaturindstilling.
Du kan nemt styre grillen med smartpho…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste træpillegrill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse træpillegrill:

Dyreste Træpillegrill på listen er Yoder Smokers YS1500S Orange Træpillegrill fra Homeshop.dk med en pris på 52499.00. Billigste udvalgte Træpillegrill er Broil King Alu Drypbakke til Træpillegrill som du kan købe for 69.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 52430 kr.
Ovenstående Træpillegrill data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk, Homeshop.dk). Alle Træpillegrill tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Træpillegrill guides:

Fandt du ikke det rigtige Træpillegrill blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Træpillegrill: