Du er landet på Grillbord.dk, det helt rigtige sted at finde Ooni grillbord. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ooni grillbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ooni Modulært grillbord, medium

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Ooni Modulært grillbord, medium” fås til 1520,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opgradér dit Ooni-udekøkken med det modulære grillbord.
Bordet passer til alle Oonis pizzaovne, og det er designet til at rumme forskelligt tilbehør og en gasflaske til ovnen.
Bordet har to praktiske hylder, og to af de fire hjul kan låses, så bordet ikke…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Ooni Modulært grillbord, large

Sidste produkt på vores liste er Ooni Modulært grillbord, large som vi har fundet til 1750,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ooni Bord Large med hjul (Firkant)Du spurgte, og vi lyttede! Vores nye Ooni modulborde er specialdesignet til dit udekøkken, det perfekte bord til din Ooni pizzaovn og tilbehør.
Sæt din Ooni pizzaovn på arbejdsfladen i rustfrit stål. Et stilfuldt udendørs…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ooni grillbord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ooni grillbord:

Dyreste Ooni Grillbord på listen er Ooni Modulært grillbord, large fra KitchenOne.dk med en pris på 1750.00. Billigste udvalgte Grillbord er Ooni Modulært grillbord, medium som du kan købe for 1520.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 230 kr. – de 2 Ooni Grillbord vi har fundet koster i gennemsnit 1635 kr.
Ovenstående Ooni Grillbord data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Homeshop.dk, Proshop.dk). Alle Ooni Grillbord tilbud er opdateret i dag 13-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillbord blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillbord: